Wysłany: 2007-08-24, 01:07 Wprowadzamy aktywacje konta przez admina
Byc moze to pewne utrudnienie dla niektorych, ale za duzo smieci tu ostatnio wrzucano i nie dalem rady usuwac juz wszystkich linkow do przeroznych stron - wiadomo jakich przede wszystkim :)
za utrudnienia jeszcze raz przepraszamy ale mam nadzieje ze warto sie zarejestrowac...
nigdzie nikt nie udzieli Wam TAKICH odpowiedzi :)
Wobec takich utrudnień wiele osób nie może się zalogować i pewnie daje sobie spokój.
Nie każdy jest taki uparty jak ja i ma tyle zacięcia aby się logować.
Jeśli ten problem nie zostanie inaczej rozwiązany to forum stanie się Twoim napiętnowanym bękartem Herr.
No wlasnie nie do konca :)
problem byl jedynie bezposrednio przed okresem Sylwestra a to wszystko z racji dosyc duzej ilosci pracy :)
a teraz wszystko funkcjonuje na biezaco :)
nie ma zaleglosci...
system sie sprawdza... naprawde...
wszyscy ktorzy chca dostaja sie tutaj...
Myślę jednak, że to zabezpieczenie nie zadziała - nowe boty mają program który może odczytać te liczby. Lepsze by było dodanie jakiegoś moda, (dużo ich na stronie przema) np. trzeba odpowiedzieć na pytanie, czy policzyć proste równanie.
najlepsze by było dodanie nowego pola przy rejestracji
np. 2+2*2=
gwarantuje, że wtedy żaden bot nie wejdzie
Wysłany: 2008-05-13, 22:21
Zawsze pozostaje ręczne usuwanie :)
http://www.przemo.org/phpBB2/index.php?page=list - to na tym skrypcie idzie, wiec na pewno jest tam jakis odpowiedni dodatek.
Na przyklad Anti Robotic Register Flood.
Wysłany: 2008-05-29, 18:53
A propos ręcznego usuwania. 4 razy się rejestrowałem i nic. Dopiero jak napisałem do Herr'a, że nie jestem botem to moje konto została aktywowane. A swoją drogą po stosunku Herr'a do ludzi od razu widać, że to poważny człowiek w poważnej firmie. Szybki kontakt i zaraz konto zostało aktywowane :D Chyba sobie zamówię pokaz u nich jak będę się żenił:D Tylko się zastanawiam nad kosztem dojazdu w okolice Krakowa.
hehe to tylko sie cieszyc NAM pozostaje
jesli chodzi o sam dojazd to jesli bedzie to juz przynajmniej 3 tysie to wedy dojezdzamy gratis :)
wiec chyba nie jest to jakas wielka suma :)
chociaz kto wie...
o wszystkim mozna oczywiscie jeszcze pogadac :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum