Otóż.... Zbliża się sylwek i chciałbym dokonać wspaniałego zakupu. fajerwerków/
Interesuje mnie bardzo kupno baterii. Jest nią jw42 Black Cat, firmy Jorge. Ale no kurcze kosztuje 82zł... A gdzieś słyszałem, że ludzie kupuja po 40-50 zł. To jest ździerstwo, że ceny tak się różnią. A 30 - 40zł różnicy bardzo mnie zbawi.
Wy jesteście specami w takich rzeczach, może byście mi cosik doradzili??
Bo na tym forum czytałem, że Herr sprzedaje. ale Herr, to przecież Pan i władca pokazów pirotechnicznych, dlatego wnioskuję, że nie handluje bateriami.
A może znacie kogoś, albo coś, ( ;) ) co mogłoby sprzedać baterię jw42 nie po cenie detalicznej, czyli 82 zł ... Bo żeby aż 8dych wywalić w powietrze, to na prawdę dużo...
No kurczę, Nostra, a skąd masz tę cenę., Bo wszystkie sklepy jakie przejrzałem miały po około 80dyszek. Czy mógłbyś mi dać namiar na tenże sklep z baterią black cat za 65zł?
To cena nie ze sklepu tylko z cennika hurtowego Jorga na sezon 2008/2009.
W tym roku niestety ceny większości fajerwerków poszły w górę.
Szczególnie baterie 100 strzałowe 30 mm.
Teraz oczywiście mówię o Jorgu.
Spotkać black cata na sklepowych pułkach w cenie hurtowej to sprawa prawie niemożliwa.
Ewentualnie musisz jechać do jakiejś hurtowni. Jeśli takową posiadasz w pobliżu.
A jak nie to musisz się obejść bez black-a albo wybulić te 8 dych
Ja miałem tą bateryjkę na sylwestra 2007 i powiem że więcej jej raczej nie kupię.
Może gdyby strzelała normalnie ( a nie w 10 sek ) to miałbym inne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum