Wysłany: 2009-01-29, 13:40 PyroMachina 2009 1-2 sierpnia w Krakowie.
Witam,
Dawno nic nie napisałem, ale uznałem, że najwyższy czas to zmianić. kilka dni temu pojawiły się pierwsze oficjane informacje na temat PyroMachiny 2009. Impreza ma być bardziej okazała niżzeszłoroczna. W związku z tym, że poprzednia edycja zainteresowała sponsorów i miasto wpisało ją w cykl imprez "premium" Festiwalu 6 Zmysłów (www.6zmyslow.pl/premium.html) można liczyć na wzrost budżetu w stosunku do zeszłorocznego, a co za tym idzie ilość atrakcji i jakość całego przedsięwzięcia powinne wzrosnąć. Jak można przeczytaać na oficjanej stronie Event Factory (producent wykonawczy) e tegorocznej edycji weźmie udział 6 firm o światewej renomie. Na razie prowadzone są rozmowy z maltańskim Pyro LTD. (dydtrybutor systemu FireOne na Europę), rosyjską niezwykle firmą Chan (ang. KHAN/ ros. KXAH) - zdobywcą wielu prestiżowych nagród oraz czeskimi specami od filmowych efektów specjalnych - grupą FLASH Barandov, współpracującą ze studiem filmowym 20th Fox Century. Stawkę wykonawców na pewno uzupelnią nie mniej znani uczestnicy. Moim cichym marzeniem jest udział właskiej kompanii Parente czy Ricardo Cabaler'a z Hiszpanii, ale na razie to kwestja otwarta.
Posumowując już dziś zapraszam wszystkich do Krakowa na 1-2 sierpnia 2009 r.
Bliższe informacje będą pojawiać się na stronach:
http://event-factory.com.pl http://www.pyromachina.pl
Pyromachina 2009 się nie odbyła, ale czy w tym roku będzie?
Kacper
Wysłany: 2010-01-12, 22:49
Odbędzie się Ostatnio została odwołana żeby z braku wystarczających funduszy nie trzeba było drastycznie obniżać poziomu imprezy. W tym roku za to szykuje się ze zdwojoną siłą
Szczerze to nie byłbym tego aż taki pewien ale trzymam kciuki. Rok temu się wkurzyłem bo nastawiłem się na tą imprezę bardzo, wszystko było zarezerwowane a tu bach "nie odbędzie się"
Chodzi mi że nie byłbym pewien że ze zdwojoną siłą się odbędzie.
Mpi ja bym się z tą pewnością wstrzymał. Do dzisiaj organizatorzy milczą jak zaklęci i na prawdę ciężko jakiekolwiek informacje zdobyć, nawet nieoficjalnie... pozostaje się uzbroić w cierpliwość i czekać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum